اس ام اس عشقووووولانه..!!!!!
3 مشترك
صفحه 4 از 9
صفحه 4 از 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
رد: اس ام اس عشقووووولانه..!!!!!
:
نمي دانم محبت را بـر چه کاغذي بنويسم که هرگز پاره نشود بـرچـه گلـي بـنويـسم که هـرگز پرپر نشـود بـر چه ديواري بنويسم که هرگز پاک نشود بـر چه آبـي بنويسم که هـرگز گل آلود نشود وسرانجام بـر چه قلـبي بنويسم که هـرگز سـنگ نشود
نمي دانم محبت را بـر چه کاغذي بنويسم که هرگز پاره نشود بـرچـه گلـي بـنويـسم که هـرگز پرپر نشـود بـر چه ديواري بنويسم که هرگز پاک نشود بـر چه آبـي بنويسم که هـرگز گل آلود نشود وسرانجام بـر چه قلـبي بنويسم که هـرگز سـنگ نشود
sheytane bozorg- مدیر کلیپ ها
- تعداد پستها : 693
:
مي خواهم ... در باختن ... در بردن ... در زيستن و در مردن ... شانه به شانه ات بيايم ...در فصلهاي سرد .... پايم را بر گودي جا پايت ... بر مخمل برفها بگذارم .. و با حضور بهار ... از مزرعه سبز دستانت برويم ... مي خواهم مينياتور شريف خنده هايت .. .بالغ گفته هايت ... در هجوم ثانيه شمار روزهاي با تو بودن .... باشد .. و برگ برگ اين تقويم ... با تو به آخر برسد
مي خواهم ... در باختن ... در بردن ... در زيستن و در مردن ... شانه به شانه ات بيايم ...در فصلهاي سرد .... پايم را بر گودي جا پايت ... بر مخمل برفها بگذارم .. و با حضور بهار ... از مزرعه سبز دستانت برويم ... مي خواهم مينياتور شريف خنده هايت .. .بالغ گفته هايت ... در هجوم ثانيه شمار روزهاي با تو بودن .... باشد .. و برگ برگ اين تقويم ... با تو به آخر برسد
:
استکان از دستم افتاد شکست پدرم ناراحت شد مادرم حرص خورد برادرم گفت قشنگ بود خواهرم گفت مال من بود اما وقتي قلبم شکست هيچکس چيزي نگفت بميرم اي دل که بي صدا شکست
استکان از دستم افتاد شکست پدرم ناراحت شد مادرم حرص خورد برادرم گفت قشنگ بود خواهرم گفت مال من بود اما وقتي قلبم شکست هيچکس چيزي نگفت بميرم اي دل که بي صدا شکست
:
سلامی به گرمی دستانت هر چند آنها را لمس نکرده ام وبه سرخی لبانت اگر آنها را از من دریغ ننمائی وبه سیاهی چشمانت اگر آنها را نبندی........
سلامی به گرمی دستانت هر چند آنها را لمس نکرده ام وبه سرخی لبانت اگر آنها را از من دریغ ننمائی وبه سیاهی چشمانت اگر آنها را نبندی........
:
دوست داشتم اشک بودم در داخل چشمانت متولد میشدم روی گونه هایت میزیستم و روی لبانت میمردم ..........
دوست داشتم اشک بودم در داخل چشمانت متولد میشدم روی گونه هایت میزیستم و روی لبانت میمردم ..........
:
عزیزم میخواستم هدیه ای برایت بفرستم ...
سرو گفت مرا بفرست تا سایه سربلندایش باشم * خار گفت مرا بفرست تا تیغی بر سینه ی دشمنانش باشم * ناگهان صدائی شنیدم .......بله درست بودصدای قلبم بود که می گفت مرا بفرست تا بداند چقدر دوستش داری
عزیزم میخواستم هدیه ای برایت بفرستم ...
سرو گفت مرا بفرست تا سایه سربلندایش باشم * خار گفت مرا بفرست تا تیغی بر سینه ی دشمنانش باشم * ناگهان صدائی شنیدم .......بله درست بودصدای قلبم بود که می گفت مرا بفرست تا بداند چقدر دوستش داری
:
اگر در عشقت از من دریغ داری میتوانی با نوک خنجر سینه ام را شکافته و در اعماق قلبم ببینی نوشته است دوستت دارم
اگر در عشقت از من دریغ داری میتوانی با نوک خنجر سینه ام را شکافته و در اعماق قلبم ببینی نوشته است دوستت دارم
:
سعي كن به خاطر كسي كه دوستش داري غرورتو از دست بدي ولي مواظب باش به خاطر غرورت كسي رو كه دوست داري از دست ندي
سعي كن به خاطر كسي كه دوستش داري غرورتو از دست بدي ولي مواظب باش به خاطر غرورت كسي رو كه دوست داري از دست ندي
:
زيبا ترين گل با اولين باد پاييزي پرپر شد . با وفاترين دوست به مرور زمان بي وفا شد اين پرپر شدن از گل نيست و اين بي وفايي از دوست نيست از روزگار است
زيبا ترين گل با اولين باد پاييزي پرپر شد . با وفاترين دوست به مرور زمان بي وفا شد اين پرپر شدن از گل نيست و اين بي وفايي از دوست نيست از روزگار است
:
به عشق گفتم : تا تو رو دارم تنها نيستم من رو تنها گذاشت و رفت .... به احساس گفتم: تا تو رو دارم تنها نيستم من رو تنها گذاشت و رفت ....به وفا گفتم: تا تو رو دارم تنها نيستم اونم من رو تنها گذاشت و رفت.... ولي وقتي به تنهايي گفتم: تا تو رو دارم تنها نيستم ، موندو همدمو مونسم شد.
به عشق گفتم : تا تو رو دارم تنها نيستم من رو تنها گذاشت و رفت .... به احساس گفتم: تا تو رو دارم تنها نيستم من رو تنها گذاشت و رفت ....به وفا گفتم: تا تو رو دارم تنها نيستم اونم من رو تنها گذاشت و رفت.... ولي وقتي به تنهايي گفتم: تا تو رو دارم تنها نيستم ، موندو همدمو مونسم شد.
:
خنده ادما هميشه از دل خوشي نيست گاهي شكستن دلي كمتر از ادم كشي نيست.... گاهي دل انقدر تنگ ميشه كه گريه هم كم مياره..جا ميزنه.. دل هم سر به ديوار ميزنه.. پس يه حرف ساده هم گاهي چقدر غم مياره
خنده ادما هميشه از دل خوشي نيست گاهي شكستن دلي كمتر از ادم كشي نيست.... گاهي دل انقدر تنگ ميشه كه گريه هم كم مياره..جا ميزنه.. دل هم سر به ديوار ميزنه.. پس يه حرف ساده هم گاهي چقدر غم مياره
:
زمان به من اموخت : که دست دادن معني رفاقت نيست ، بوسيدن قول ماندن نيست ، و عشق ورزيدن ضمانت تنها نشدن نيست
زمان به من اموخت : که دست دادن معني رفاقت نيست ، بوسيدن قول ماندن نيست ، و عشق ورزيدن ضمانت تنها نشدن نيست
:
نميدانيد که روزي رفتني هستيد؟؟؟نه زندگي آنفدر شيرين است ونه مرگ آنقدر ترسناک که انسان به خاطر هر کدوم از آن دو شرافتش را از دست بدهد
نميدانيد که روزي رفتني هستيد؟؟؟نه زندگي آنفدر شيرين است ونه مرگ آنقدر ترسناک که انسان به خاطر هر کدوم از آن دو شرافتش را از دست بدهد
:
دستم بوي گل مي داد. مرا به جرم چيدن گل محكوم كردند.اما هيچ كس فكر نكرد كه شايد من يك گل كاشته باشم.
دستم بوي گل مي داد. مرا به جرم چيدن گل محكوم كردند.اما هيچ كس فكر نكرد كه شايد من يك گل كاشته باشم.
:
هميشه به ياد داشته باش خوشبختي در پسه لحظه ها پنهان شده استبراي پيدا کردنش لحظات را بي هدف دنبال نکن .. و گرنه خوشبختي در لحظاتت گم مي شود
هميشه به ياد داشته باش خوشبختي در پسه لحظه ها پنهان شده استبراي پيدا کردنش لحظات را بي هدف دنبال نکن .. و گرنه خوشبختي در لحظاتت گم مي شود
:
تا حالا با خودت فکر کردي که چرا غروب زيباست و طلوع هم زيباست ،چون با طلوع ، خورشيد متولد مي شه و وقتي غروب مي کنه با غمهايي که در طول روز جمع کرده از دنيا ميره، مي دونه که فردايي هست و مي تونه باز طلوع کنه و زيباييش را در آينه اي که غمها را بر دوش مي کشه نشون بده و نا اميد نميشه. پس ما هم مي تونيم ............باز طلوع کنيم و بمانيم تا فردا .
تا حالا با خودت فکر کردي که چرا غروب زيباست و طلوع هم زيباست ،چون با طلوع ، خورشيد متولد مي شه و وقتي غروب مي کنه با غمهايي که در طول روز جمع کرده از دنيا ميره، مي دونه که فردايي هست و مي تونه باز طلوع کنه و زيباييش را در آينه اي که غمها را بر دوش مي کشه نشون بده و نا اميد نميشه. پس ما هم مي تونيم ............باز طلوع کنيم و بمانيم تا فردا .
:
وقتي به آسمون نگاه ميکني، دوست داري کدوم ستاره مال تو باشه؟ به اوني که کم نور تره قانع باش چون اوني که پر نور تره را، همه نگاه ميکنن
وقتي به آسمون نگاه ميکني، دوست داري کدوم ستاره مال تو باشه؟ به اوني که کم نور تره قانع باش چون اوني که پر نور تره را، همه نگاه ميکنن
:
شمع میسوزدو پروانه به دورش همه شب...........
من که میسوزم و پروانه ندارم چه کنم.........
فرق منو پروانه در این بود ...............
پروانه پرش سوخت ولی من جگرم.............
شمع میسوزدو پروانه به دورش همه شب...........
من که میسوزم و پروانه ندارم چه کنم.........
فرق منو پروانه در این بود ...............
پروانه پرش سوخت ولی من جگرم.............
:
هيچوقت فکر کردي که چرا ؟
وقتي ميخواي بري تو رويا چشماتو ميبندي ؟
وقتي ميخواي گريه کني چشماتو ميبندي ؟
وقتي که ميخواي ببوسيش چشماتو ميبندي؟
آخه قشنگترين لحظات زندگي قابل ديدن نيستن
هيچوقت فکر کردي که چرا ؟
وقتي ميخواي بري تو رويا چشماتو ميبندي ؟
وقتي ميخواي گريه کني چشماتو ميبندي ؟
وقتي که ميخواي ببوسيش چشماتو ميبندي؟
آخه قشنگترين لحظات زندگي قابل ديدن نيستن
:
بهترين دوست اون دوستي كه بتوني باهاش روي يك سكو ساكت
بنشيني و چيزي نگي و وقتي ازش دور ميشي حس كني بهترين
گفتگوي عمرت رو داشتي.
بهترين دوست اون دوستي كه بتوني باهاش روي يك سكو ساكت
بنشيني و چيزي نگي و وقتي ازش دور ميشي حس كني بهترين
گفتگوي عمرت رو داشتي.
:
ما واقعاً تا چيزي را از دست نديم، قدرش را نميدونيم،
ولي در عين حال تا وقتي كه چيزي رو دوباره بدست
نياريم، نميدونيم چيزي را از دست داديم.
ما واقعاً تا چيزي را از دست نديم، قدرش را نميدونيم،
ولي در عين حال تا وقتي كه چيزي رو دوباره بدست
نياريم، نميدونيم چيزي را از دست داديم.
:
اينكه تمام عشقت رو به كسي بدي، تضميني بر اين نيست كه
اون هم همين كارو بكنه پس انتظار عشق متقابل نداشته
باش، فقط منتظر باش تا اينكه عشق آروم تو قلبش رشد كنه
و اگه اينطور نشد، خوشحال باش كه توي دل تو رشد كرده.
اينكه تمام عشقت رو به كسي بدي، تضميني بر اين نيست كه
اون هم همين كارو بكنه پس انتظار عشق متقابل نداشته
باش، فقط منتظر باش تا اينكه عشق آروم تو قلبش رشد كنه
و اگه اينطور نشد، خوشحال باش كه توي دل تو رشد كرده.
:
در يك دقيقه ميشه يك نفر رو خرد كرد، در يك ساعت ميشه
كسي را دوست داشت و در يك روز ميشه عاشق شد ولي يك عمر
طول ميكشه تا كسي رو فراموش كرد.
در يك دقيقه ميشه يك نفر رو خرد كرد، در يك ساعت ميشه
كسي را دوست داشت و در يك روز ميشه عاشق شد ولي يك عمر
طول ميكشه تا كسي رو فراموش كرد.
:
دقایقی توي زندگي هستن كه دلت براي كسي اونقدر تنگ
ميشه كه ميخواي اونو از روياهات بيرون بكشي و توي
دنياي واقعي بغلش كني.
دقایقی توي زندگي هستن كه دلت براي كسي اونقدر تنگ
ميشه كه ميخواي اونو از روياهات بيرون بكشي و توي
دنياي واقعي بغلش كني.
:
عشق با يك لبخند شروع ميشه، با يك بوسه رشد ميكنه و با
يك اشك تموم ميشه. روشنترين آينده هميشه روي گذشته
فراموش شده، شكل ميگيره. نميشه تا وقتي كه دردها و
رنجها را دور نريختي، توي زندگي به درستي پيش بري.
عشق با يك لبخند شروع ميشه، با يك بوسه رشد ميكنه و با
يك اشك تموم ميشه. روشنترين آينده هميشه روي گذشته
فراموش شده، شكل ميگيره. نميشه تا وقتي كه دردها و
رنجها را دور نريختي، توي زندگي به درستي پيش بري.
صفحه 4 از 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
صفحه 4 از 9